Veredicte del 31 Trofeu Torretes de Fotografia tema Calella

Avui dissabte dia 3 de setembre ha tingut lloc al local social de Foto-Film Calella, el veredicte del 31 Trofeu Carpinell de Fotografia tema Calella.

El jurat format per Joan Buch, diverses vegades guanyador de la Lliga Social de Foto-Film Calella; Toni Pachón, artista i mestre serraller, autor del Trofeu d’Honor d’aquesta edició i Joan Pagès, President de la Cooperativa L’Amistat de Calella, després de valorar totes les fotografies presentades a concurs pels 31 autor participants, han atorgat el següent veredicte:

Premi d’Honor – Trofeu Rafel Carpinell (peça de l’artista serraller Toni Pachón), Medalla Daurada de FFC i 100 euros a XAVIER XAUBET.

Segon Premi: Medalla Platejada de FFC a ALFRED LIEURY

Tercer Premi: Medalla Bronzejada de FFC a EVA COLOMER

A la Fira es podrà veure l’exposició d’una selecció de les obres presentades (una per autor com a mínim) i el lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 25 a la tarda a l’estand de Foto-Film Calella.

El nostre agraïment a participants, jurat, a Toni Pachón per la donació del Trofeu, i també a l’Ajuntament de Calella i a la família Carpinell-Alarcón.

No podíem acabar sense fer arribar una salutació i felicitacions als guanyadors d’aquest any. Us esperem a tots a la Fira i Festa Major.