Veredicte 30è Trofeu Rafel Carpinell de fotografia tema Calella

Ja tenim el veredicte del “Carpinell” d’enguany! Moltes gràcies a tots el participants per fer-nos arribar les vostres fotografies i felicitats als premiats!!

La exposició tindrà lloc a la 40 Fira de Calella i l’Alt Maresme a Calella (del 23 al 26 de setembre 2021) i el lliurament de premis també a la mateixa Fira el diumenge dia 26 a les 17,30 hores.

Acta del jurat

Reunit el dia 4 de setembre de 2021, el jurat qualificador del 30è TROFEU RAFEL CARPINELL DE FOTOGRAFIA tema CALELLA, format per: FRANCISCO ESCARMENA, guanyador de la 48ª Lliga Social de Fotografia de FFC 2020-21, MARIA PERA responsable de l’Associació ONCOLLIGA Calella i ROSER SOMS, fotògrafa, escriptora, sòcia de Foto-Film Calella i Presidenta d’Amics per l’Art del Maresme, després de valorar les 81 obres fotogràfiques presentades a concurs dels 29 autors participants, atorguen el següent veredicte:

PREMI D’HONOR – “Trofeu Rafel Carpinell” (Rajola Original recuperada de la Torre dels Anglesos de Calella), Medalla Daurada de FFC i 100 eur a:

MARIA LORRIO OÑATE

SEGON PREMI – Medalla Platejada de FFC a:

JOAN MARIA ARENAZA

TERCER PREMI – Medalla Bronzejada de FFC a:

JORDI LOPEZ

Signat a la ciutat de Calella a 4 de setembre de 2021