Resum de la xerrada de Francesco Martini sobre Instagram

A la Xerrada d’ahir dimecres 12 de febrer, centrada en el tema de les Xarxes Socials, i principalment d’Instagram, en Francesco ens va explicar coses que la majoria dels assistents ni tan sols podíem sospitar. Aquest món d’alta tecnologia que tracta la missatgeria de les xarxes, està governat per satèl·lits que mouen milers de milions d’informacions, utilitzant criteris o algoritmes que no estan a l’abast de molta gent. Aquesta tecnologia selecciona constantment les nostres preferències i va creant un perfil de cada un de nosaltres, la qual cosa ens fa arribar a la conclusió que avui dia estem a les mans d’aquestes multinacionals.

Perquè, ¿qui és que avui dia no utilitza les xarxes?. Tenim Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram on ens passem hores navegant i seleccionant noticies i informacions. Tota aquesta informació està essent processada per les empreses que apliquen els nostres perfils als seus criteris comercials a l’hora de introduir nous productes als mercats. Així ho vaig entendre jo.

En Francesco és un company que domina a la perfecció tots aquests temes i no va tenir cap problema en explicar-nos la part mecànica de la manera d’utilitzar Instagram,  i va atendre tots  els dubtes i preguntes que se li van plantejar.

L’assistència va ser nombrosa i van manifestar el seu interès en la continuïtat de les Xerrades, per la qual cosa ja estem treballant en la propera. Us esperem a tots.

Francisco