Resultat de l’Assamblea Ordinària de FFC i canvis a la Junta Directiva

En relació amb l’Assemblea Ordinària d’aquest any, volem informar a tots els soci dels canvis i modificacions que hi ha hagut dins de la Junta Directiva de l’entitat.

En el decurs de l’Assemblea, el President Xavier Rigola, ens informava de la seva decisió de deixar la presidència. Després de 10 anys al capdavant de FFC necessitava una pausa, un canvi, per no disposar del temps necessari per dedicar-hi i per atendre altres temes personals.

Uns dies més tard es continuava l’assemblea amb els canvis de president i secretari. Josep Lluís Fillat fins aleshores secretari, passava a ocupar la Presidència i en Quim Botey agafava les responsabilitats de la Secretaria. Per altra banda, i des de feia un cert temps, en Joaquim Sitjà havia anat comunicant que per motius personals, deixava l’organització del Trofeu Torretes de Fotografia. Havia parlat amb la Maria Simonova per traspassar-li totes les dades i la informació necessària perquè fos el seu relleu. La Maria doncs és la nova responsable del Torretes de Fotografia. Francisco Rojas continua com a Tresorer fins que es trobi la persona adequada que el pugui substituir.

Amb aquests canvis es donava per finalitzada l’Assemblea d’aquest any. Cal agrair a tothom la feina que han estat duent a terme dins l’entitat i estem segurs que amb aquestes renovacions, també es renovaran les inquietuds i els nous projectes de futur de la nostra entitat.

Foto-Film Calella.