Resultat de la tercera entrega de la lliga 2019-2020

Aquí teniu els resultats de la 3 entrega i els meus … COMENTARIS SENSE MALÍCIA

Ens trobem novament amb una entrega amb tema obligat, GLOBUS, feia varius anys que no entràvem en aquesta batalla dels temes obligats. Batalla que agrada a uns i desagrada a uns altres pel fet que sembla que coarta la inventiva de l’autor. No entraré en aquesta trifurca que crec que ja ha sigut debatuda en altres comentaris i que a la fi no porta a enlloc, tothom té la seva idea i és molt respectable.

Val a dir que sembla que la gent s’ho ha agafat força seriosament i ha treballat el tema, uns amb més encert que d’altres, sempre des de el meu punt de vista.

El tema es prestava a fer fotos on el “copiar y pegar” fos present, però no ha sigut així, crec que s’ha treballat i potser no hi ha fotos espectaculars, però són més que acceptables.

Si he de dir alguna cosa al respecte, és que les he trobat, en general, massa evidents en referència a les possibles històries a explicar, potser la plàstica li ha pogut al fons. Clar que això sempre depèn de si volem anar una mica més endins o no.

A mi la que més m’ha agradat ha sigut la d’en Xavier García, el nus del globus, crec que fer una foto amb tan poc te molt de mèrit. La d’en Guevara, una cara dins una gàbia i un globus sagnant, m’agrada plàsticament però no ha acabat de llegir la història. La d’en Rigau, un globus agafat a una barana d’escala entre dos edificis, la trobo molt ben treballada i amb molt de sentit de fotografia. Com a idea, la de la Glòria, uns globus verds com a cel d’una noia d’esquena, em sembla molt atrevida. La d’Arenaza, una al·legoria als 5 elements bàsics, és també de llarg recorregut tant en història com amb resolució, no entenc massa el valor baix que ha rebut per la nostra part….

Com que crec que en aquestes dates no cal fer comentaris massa llargs perquè tothom té coses a fer, us desitjo a tots unes MOLT BONES FESTES, que els Reis us portin moltes coses i que l’any vinent sigui millor que aquest.

Salut i fotos per a tots.

Xavier