Quim Botey exposa “Carnaval” a la Biblioteca

El Carnaval és una explosió de color, de festa, de llum, de disbauxa abans de l’arribada de la Quaresma que és l’austeritat, el rigor i la reflexió . El Carnaval és una mena de “cal cremar-ho tot” perquè tot torni a començar, un re-inici que vindrà amb la primavera.

Sempre m’ha agradat el carnaval, és un moment boig, màgic i molt fotogènic. Durant el carnaval podem ser tot el que no som, o tot el que sempre hem somiat de ser: tot val, tot és possible, les lleis desapareixen i la formalitat s’esborra. Aquesta exposició vol ser una mirada a tot això, una mirada al meu Carnaval, al de l’Alt Maresme i a la fantàstica rua que s’organitza entre Calella i Pineda.

Enginy, creativitat, vestuaris i maquillatges plens de color i moviment… i la música i la dansa que tot ho mouen… tot plegat és una combinació perfecte per captar unes imatges espectaculars, plenes de dinamisme i fantasia.

Aquesta exposició és un resum dels carnavals organitzat per la comissió Carnaval de l’Alt Maresme del 2016 al 2019  i que he capturat amb la meva càmera, amb una acurada edició i impressió amb giclée print, un treball optimista, colorista i tan festiu com ho pugui ser el Carnaval. Espero que gaudiu de l’exposició i de la festa!

Quim Botey

Biblioteca Can Salvador de la Plaça (Calella)

1-29 de febrer 2020