Projecció al pati de la Biblioteca

El proper dijous 25 d’agost a les 21 hores, al pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, organitzat conjuntament per FFC i la Biblioteca, tindrà lloc la tradicional projecció estiuenca de cinema.

Com vàrem escriure al passat Portaveu, el projecte d’aquest any inclou quatre parts ben diferenciades. Per començar farem memòria al Centenari de la poetessa calellenca Maria Cardona, projectant dos films dels anys 70 sobre dos dels seus poemes “La Roca Grossa” i “El Pati de l’Ós”.

Tot seguit tindrem una referència al Centenari del format de Cinema 9,5 (Pathè Baby) amb la projecció del film “Claror” de l’any 1995, enregistrat en pel·lícula original d’aquest format de cinema familiar. Seguidament hi haurà una part de cinema amateur antic, amb la visualització de la pel·lícula còmica “Una lliçó d’art” de Manel Mas amb els actors Antoni Fugueras, Roger Lieury i Josep Mercader.

Finalitzarem la sessió amb dos curtmetratges actuals, “Corriols de llegenda”, de Sergi Ferrer, Premi Ciutat de Calella del darrer Trofeu Torretes de Curtmetratges i “Calella what else” de Jaume Forest, que ens descobrirà la nostra ciutat a vista d’ocell. Agraïm a la Coral Prieto, directora de la Biblioteca, el suport que ha donat a aquesta nova experiència cinematogràfica d’estiu.