Nova exposició de JM Colomer Mir a Calella

Exposició “Persones” de Josep Maria Colomer Mir, membre de Foto-Film Calella

Amb aquest títol estic preparant el treball fotogràfic que acostumo a presentar, en forma d’exposició, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella. Amb la Dolors, directora del centre, ens uneixen les ganes de vestir les parets d’aquest centre de lectura, amb obres fotogràfiques i d’altres formats artístics d’expressió. Si no recordo malament, a partir del 2007 per aquestes dates nadalenques, hi he anat penjant col·leccions de fotografies amb temes de la nostra ciutat: personatges dels “Pastorets”; ”Estampes” de l’Escola Pia; també de la “Torre dels Anglesos”; altres dedicades a la sardana “Músics a l’Aplec” i també a la meva entitat FFC “Tast d’Aniversari”… Però el que més m’agrada és presentar imatges de gent de Calella (Amics i coneguts, Gent d’aquí, Homes del veïnat, Calellenques, Gent de casa).

I ara toca “PERSONES” amb una petita diferència, tota vegada que dedico una bona part de l’exposició a fotos de grups perquè s’hi puguin veure més protagonistes. Algunes també del tema esportiu per allò de Calella Capital Catalana de l’Esport 2019. Hi ha fotos antigues, d’arxiu, però que tenen prou categoria i interès per formar part de l’exposició. El meu agraïment a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i l’Alcaldessa Sra. Montserrat Candini pel suport que sempre he rebut, i també a Foto-Film Calella per la seva col·laboració.

La inauguració serà el dissabte 14 de desembre a les 13 hores, a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça de Calella… Tots hi esteu convidats!…

JM Colomer Mir (FFC)