Nota Informativa Foto-Film Calella

29 Trofeu Carpinell de fotografia Tema Calella:

Trenta autors i 84 fotografies són la participació d’aquests any al Trofeu Rafel Carpinell tema Calella. El termini de presentació va ser dissabte passat, aquest proper dissabte dia 29 hi haurà el veredicte del jurat. Aquesta reunió del jurat sempre ha estat un fallo públic, però en aquesta ocasió i seguit les instruccions oficials sobre activitats socials i reunions, el veredicte serà a porta tancada.

Sopar Nit de la Llum 2020:

El mateix dissabte dia 29 teníem prevista la trobada social del sopar Nit de la Llum, que per les mateixes circumstàncies hem hagut d’anular. El diumenge 18 del mes d’octubre a la Sala Mozart tindrà lloc un acte social amb lliurament de premis, reconeixements, Emblema de Plata i projecció del resum d’activitats de l’any anterior,  juntament amb una selecció dels curtmetratges premiats al Trofeu Torretes d’aquest any, i un resum de les fotografies guardonades al Trofeu Torretes de Fotografia. No cal dir que esperem que aquest acte es pugui celebrar i us hi esperem a tots.

Lliga Social de fotografia 2021:

I acabarem el mes d’agost, dilluns dia 31 a les 20,30 al local social de la Fàbrica Llobet, amb la reunió  per decidir les Bases de la propera Lliga Social de Fotografia.

L’any 2020 ha estat del tot, un any ben especial.