Gran èxit de participació de Foto-Film Calella a la 41 Fira de Calella i l’Alt Maresme

Amb la primera edició de la Fira en plena normalitat des de Foto Film Calella estem molt contents de la gran afluència de persones que es van acostar fins al nostre stand on molts es van voler fotografiar en el nostre “photocall”, enguany dedicat al 50 aniversari de les Trobades Internacionals del Cinema 9,5mm que ce celebrarà l’any que vé dins dels actes del Festimatge.

També va ser un èxit de públic el que va assistir a les diferents exposicions que oferíem enguany, destacant la dedicada a la poetessa Maria Carona, així com també la dedicada a les Tradicions catalanes i, com no, la dels participants, finalistes i guardonats del 31 Trofeu Rael Carpinell de fotografia Tema Calella.

Precisament l’entrega de premis del Carpinell d’ahir diumenge va marcar el final de la participació de la nostra entitat a la Fira. A l’acte d’entrega van assistir els premiats Xavier Xaubet, Alfred Lieury i Eva Colomer com a 1r, 2n i 3a respectivament i vam comptar amb la presència de l’Alcalde de Calella en Marc Buch així com també de molts socis, i amics de Foto-Film.

« de 2 »