Foto-Film Calella, present a l’homentge de Maru Toledo

Ahir diumenge ta tenir lloc l’acte de inauguració de la 4a font del projecte promogut per l’Ajuntament de Calella que s’anomena “Amb nom de dona”, que té com a objectiu batejar diverses fonts de la nostra ciuatat amb el nom de dones rellevants vinculades a Calella. En aquest cas s’ha posat el nom de Maru Toledo a la font del Parc de les Veles i un bon grapat de sòcis del Foto-Film Calella van ser presents a l’acte.

La Maru Toledo és sòcia de Foto-Film Calella, és una persona activa, d’esperit inquiet, de conversa franca, oberta i divertida, i de tracte cordial i senzill. Recordem que ella, juntament amb la Narci Soteras (Siseta), van ser de les primeres dones fotògrafes de FFC, una parella especialment divertida i vinculada a l’entitat. Participaven a totes les lligues fotogràfiques i projectes socials de l’entitat i eren l’ànima d’aquelles al·lucinants “ximpleries fotogràfiques”, festes de Sant Joan Bosco i magnífics carnavals que s’organitzaven.

La Maru va fer fotografia de competició, participant en concursos estatals i guanyant diversos premis importants. Actualment potser té la càmera una mica oblidada tot i que, de ben segur, no ha perdut el seu ADN fotogràfic. Les activitats físiques, la competició i l’esport l’han acompanyat sempre (futbol, tennis, natació, golf, caminar…).

Sempre i en tots els actes en que ha participat ha fet referència a la nostra (i seva) entitat FFC. Estem segurs que ha notat l’escalf dels socis i companys que li hem donat suport a l’acte inaugural de la “seva” font, i que sempre li hem fet costat.

Enhorabona Maru!!!