Foto-Film a la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Foto-Film Calella tornarà a estar present a la 40ª Fira de Calella i l’Alt Maresme, després de que l’any passat per la situació de pandèmia no es pogués celebrar aquest esdeveniment tan especial.

D’una banda podreu veure una selecció d’obres participants al Trofeu Rafel Carpinell de fotografia tema Calella així com les fotografies finalistes i les guardonades. En aquest sentit diumenge dia 26 a les 18.00h es farà l’acte d’entrega de premis on hi esteu tots convidats.

D’altra banda podreu veure la exposició principal de Foto Film, que porta per títol 40 anys d’oficis artesans a la fira, dedicat als artesans que tradicionalment estan presents a la Fira i que disfrutem any rere any amb les seves creacions. Es tracta d’un impactant muntatge de retrats de gran format.

I finalment, en aquest cas no a l’stand de Foto-Film sinó al de Oncolliga Calella, podreu adquirir el calendari solidari 2022 d’aquesta entitat, que enguany està composat per fotografies premiades en diferents edicions del Trofeu Rafel Carpinell just quan ha arribat a la 30a edició. Recordem que Oncolliga Calella que dedica íntegrament els beneficis recaptats al suport i la cura dels malalts de càncer.

Us convidem a visitar la Fira de Calella del 23 al 26 de setembre i a acostar-vos a l’stand de Foto-Film!