Crònica de la Nit de la Llum 2021

Aquest any sí que ens hem pogut reunir i compartir sopar (Restaurant La Gàbia) i vivències.

L’equip encapçalat per en Robert i la Pilar, varen organitzar un concurs de fotografies d’ombres xineses. Tots els participants a la trobada hi van deixar la seva “ombra”. Tot seguit ha començat l’àpat social. En acabar, projecció d’un video-clip d’en Marçal Mora i de les fotos del concurs. Els germans Santiago i Josep Maria Marrè en foren els guanyadors.

Un resum d’activitats realitzat pel vicepresident Pere Mas ens ha recordat la feina feta dels dos darrers anys. Gràcies Pere per la teva dedicació.

Ha estat important el lliurament del guardons de les dues darreres Lligues, (l’any passat no va haver-hi Nit de la Llum) les quals han tingut el mateix guanyador; Francisco Escarmena, que es posava l’armilla, peça única que representa i dóna la categoria oficial als guanyador de la Lliga. Enhorabona!. Un bon grup de guardonats eren presents per recollir el seu premi. Segons, tercers, quarts classificats i guanyadors de lliuraments han passat per la càmera de la companya Maria, aquest any encarregada de la part fotogràfica de la trobada.

Hem viscut uns minuts de nostàlgia i emoció quan en Jordi Folgado ha passat a recollir el premi que havia guanyat el seu pare Vicenç… Moments de record i aplaudiments. La Sònia també ens acompanyava a la trobada social.

La part final de la nostra Nit de la Llum es repeteix any rere any, reconeixements i Emblema de Plata. En aquesta ocasió lliuràvem una fotografia de record i reconeixement a l’Impremta Gómez, que des del mes de març de l’any 2000 imprimeix el Portaveu de l’entitat i que sempre ha estat al nostre costat tant en èpoques bones com en les de més dificultats. El dimecres ens van comunicar que no podien assistir a aquest acte per motius sanitaris (confinaments). Els farem arribar el reconeixement i el nostre agraïment tan aviat com sigui possible.

L’Emblema de Plata és el plat fort de la nit i en aquesta ocasió el president en nom de l’entitat li va fer lliurament a l’Arcadi Lluís Salom, responsable amb la seva mare Maria Teresa, de la Sala Mozart, el qual sempre ha estat al nostre costat, col·laborant i donant un cop de mà quan ha fet falta. L’Arcadi estava emocionat i va agrair amb paraules eloqüents la disposició des de sempre de les seves instal·lacions al costat de la cultura calellenca.

L’acte va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de Calella Sra. Montserrat Candini i de Xavier Rigola, president de FFC, que va fer un parlament per finalitzar l’acte.

Us deixem amb les fotografies dela nostres companys i sòcis de Foto-Film Calella, la Maria Simonova i Josep Mª Colomer, que també ha redactat aquesta crònica: