Arrenca la 50a Lliga Social de Fotografia

El passat divendres va arrencar al local social de Foto-Film la 50a Lliga Social de Fotografia, una edició molt especial que vé carregada de novetats; d’una banda que és oberta a tothom i de l’altra que a banda de la modalitat en papaer de sempre enguany encetem una modalitat digital.

A la primera entrega vam tenir una molt bona afluència de participants i vam comptar amb la presència del jurat qualificador que enguany ens tornarà a acompanyar que en aquest cas van ser membre de l’associació Fotògrafs de Pineda.

Us passem la Nota de Premsa i unes fotografies del nostre company JM Colomer:

NOTA DE PREMSA

50 LLIGA SOCIAL DE FOTOGRAFIA DE FOTO-FILM CALELLA

Primer Lliurament

Divendres dia 14 d’octubre tenia lloc el primer Lliurament de la 50 Lliga Fotogràfica Social, aquest any oberta a tothom. En el primer apartat, o sigui la lliga sense variacions (paper i digital), la participació va ser de 28 fotògrafs. Per ser l’acte oficial d’inauguració, es va estendre una catifa vermella (estil Hollywood) i també un aperitiu acompanyat d’una gotet de vi per animar l’ambient. El jurat convidat en aquesta primera entrega va ser del Grup Fotògrafs de Pineda. Agraïm la col·laboració de Carles Lastra, Joan Legaz  i Josep Guzmàn, que foren els encarregats de puntuar les fotografies presentades. Mentre prenien la decisió, tenia lloc a la sala del costat la projecció de les mateixes imatges amb comentaris personals d’autors i companys de competició. Després el jurat va comentar les cinc fotos que havien puntuat millor. Un bon començament, sobre tot pels que han assolit millor puntuació. Un ambient de companyonia i amb ganes de aconseguir que aquesta lliga d’Aniversari tingui quelcom extraordinari i la puguem gaudir conjuntament. En aquest primer lliurament quatre han estat les fotografies amb la més alta puntuació (17 punts). Joan Buch, Quico Gavara, Jordi López i David Bou. Enhorabona! Hi haurà durant tota la lliga, una exposició al vestíbul d’entrada a La Fàbrica Llobet.

Per altra banda, la participació a l’apartat de competició només en format DIGITAL, va ser de 43 fotografies que s’han enviat a jurats externs. Bon començament de competició i molt bon ambient entre participants. Esperem la classificació i ens tornarem a veure el dia 11 del proper mes de novembre.

Foto-Film Calella