COL·LOQUIS I TUTORIES DE FOTOGRAFIA

Foto Film Calella

7 de febrer de 2019

COL·LOQUIS I TUTORIES DE FOTOGRAFIA

El dia 20 de febrer començarem a Foto-Film Calella, pels socis de l’entitat, una sèrie de Col·loquis o Tutories de Fotografia, amb l’objectiu d’omplir un possible buit informatiu existent en l’actualitat. S’hi han apuntat una bona nòmina de companys que faran ponències sobre diferents i importants temes fotogràfics. Em fet una llista que podeu veure al final d’aquest escrit.

La primera intenció és que hi hagin dues ponències mensuals encara que de moment i per començar iniciarem aquest programa amb una de sola i a mesura que es consolidi aquest nou projecte passarem a les dues mensuals. Aquestes ponències o xerrades, estan obertes a tothom que pugui aportar algun tema interessant a l’ambient fotogràfic de l’agrupació, i que d’acord amb el coordinador, s’hi donarà forma i data de participació. Les ponències tindran una durada de dues hores, de 21.00h a 23.00h i el dia previst serà els dimecres al local de l’entitat.

Tot i que tindran preferència el propis socis de FFC, estem oberts a la participació d’altres persones de fora l’entitat i en tots cas prèvia aprovació de la junta. No cal dir que totes aquestes ponències es duran a terme de forma altruista.

Ens fa molta il·lusió aquest nou projecte i sabem que l’èxit dependrà de tots nosaltres, per la qual cosa l’entitat demana la màxima col·laboració, tota vegada que dintre la pròpia agrupació tenim gent que pot explicar moltes coses sobre la mútua afició a la fotografia. Us encoratgem a compartir aquest projecte per fer-lo de tothom.

Us passem una llista de ponents confirmats i temes i dates escollides.

Xavier Càliz–Retoc de retrats–20-02-19
Miquel Àngel Tur–Lectura i síntesi fotogràfica–13-03-19
David Bou–Filtres–03-04-19
Joan Buch–Llums d’estudi–08-05-19
Quim Botey–Imprimir les pròpies fotografies–29-05-10
Josep Lluís Fillat–La fotografia de viatge–12-06-19
Josep Maria Colomer–Altres tipus de fotografia–28-06-19.

La llista continua oberta i ja tenim altres companys que han confirmat la participació i estem pendent de temes i dates, com ara: Albert Puche, Xavier Rigola, Marçal Mora, Francisco Rojas, Joan Maria Arenaza. Tenim igualment la intenció de contactar amb altres fotògrafs de fora l’entitat: Egea, Cosme Oriol, Òscar Sánchez...

Per consultar qualsevol dubte o afegir-vos a la llista, que recordem és oberta a tothom, podeu trucar al company que ha posat en marxa aquest projecte: Francisco Rojas, telèfon 619808975