Foto Film Calella

Cineclub Foto-Film Calella

Des de l’any 2015 el Cineclub de l’associació Foto-Film Calella es disposa a oferir una programació de pel·lícules de gran interès internacional. Es projectaran en versió original (en el cas de ser català o castellà) o en versió original subtitulada (resta d'idiomes) .

Projectem l'últim dijous de cada mes a les 21h i ho ampliem fent passis especials segons temporada (Festa Major, Nadal, especial infantil, etc..)

Les sessions es fan a la Sala Mozart (c/ Església, 91) i el preu de l'entrada és de 4,50 eur. Pots fer-te soci del cineclub o abonar el preu de l'entrada el mateix dia.

El Cineclub Foto-Film Calella forma part de la Federació Catalana de Cineclubs i compta amb el suport de l'Ajuntament de Calella

Per a més informació: cinema@fotofilmcalella.org

 

 

ATENCIÓ ENQUESTA: Si has assistit a alguna de les sessions del Cineclub Foto-Film Calella, t'agrairiem que omplissis la següent enquesta. Seran un parell de minuts i ens ajudaràs a millorar: Començar l'enquesta

 

Programació 2018*:

*El Cineclub Foto-Film Calella es reserva el dret a modificar i/o canviar les pel·lícules de la temporada si alguna causa major ho fes necessari.
 
1r trimestre 2018:
 • Descarrega't el programa en PDF

 • Dijous 25 de gener 2018

  Bajo la arena
  Títol original: Land of mine
  Any: 2015
  Idioma: VOS
  País: Dinamarca
  Durada: 100 min.
  Gènere: drama (basat en fets reals)
  Direcció: Martin Zandvlie
  Fotografia: Camilla Hjelm
  Repartiment: Roland Møller, Louis Hofmann, Mikkel Boe Følsgaard, Laura Bro, Joel Basman.

  Sinopsi
  En concloure la Segona Guerra Mundial -i després de cinc anys d’ocupació alemanya a Dinamarca- l’exèrcit danès obliga presoners de guerra alemanys a desactivar explosius enterrats a la costa oest del propi país. El comandant danès haurà de fer complir l’ordenança encara que siguin nens.

   

  Dijous 22 de febrer 2018

  Un home anomenat Ove
  Títol original: En man som heter Ove
  Any: 2015
  Idioma: VOS
  País: Suècia
  Durada: 115 min.
  Gènere: comèdia
  Direcció: Hannes Holm
  Fotografia: Göran Hallberg
  Repartiment: Rolf Lassgård, Bahar Pars, Filip Berg, Ida Engvoll, Tobias Almborg.

  Sinopsi
  Ove, de 59 anys, és un home rondinaire que ha perdut la fe en tothom, fins i tot en ell mateix; fins que la seva visió negativa de l’home i la societat és posada a prova per una família que es muda a la casa del costat.

   

  Dijous, 29 de març 2018

  Maudie - El color de la vida
  Títol original: Maudie
  Any: 2016
  Idioma: VOS
  País: Canada
  Durada: 115 min.
  Gènere: drama romàntic
  Direcció: Aisling Walsh
  Fotografia: Guy Goodfree
  Repartiment: Sally Hawkins, Ethan Hawke, Kari Matchett, Gabrielle Rose, Zachary Bennett,Billy MacLellan, Marthe Bernard, Lawrence Barry.

  Sinopsi
  Maud Dowley és una alegre i vivaç dona que somia independitzar-se de la seva protectora família. Everett Lewis és un esquerp pescador local que busca una assistenta. Després de veure el seu anunci, Maudie no triga a mudar-se a la petita i aïllada casa de l’Everett per encarregar-se de les tasques de la llar.

   

  Foto-Film Calella, juntament amb l'Ajuntament de Calella col·labora amb el Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema en Català creat recentment per l'Acadèmia del Cinema Català.

  Les projeccions corresponents al Cicle Gaudí es faran a la Sala Mozart.

  10 de gener 2018 - Tierra firme
  16 de febrer 2018 - La llamada
  16 de març 2018 - La pell freda

  Consulteu preus, abonaments i horaris a la web del Cicle Gaudí www.ciclegaudi.cat