Foto Film Calella

Cineclub Foto-Film Calella

Des de l’any 2015 el Cineclub de l’associació Foto-Film Calella es disposa a oferir una programació de pel·lícules de gran interès internacional. Es projectaran en versió original (en el cas de ser català o castellà) o en versió original subtitulada (resta d'idiomes) .

Projectem l'últim dijous de cada mes a les 21h i ho ampliem fent passis especials segons temporada (Festa Major, Nadal, especial infantil, etc..)

Les sessions es fan a la Sala Mozart (c/ Església, 91) i el preu de l'entrada és de 4,50 eur. Pots fer-te soci del cineclub o abonar el preu de l'entrada el mateix dia.

El Cineclub Foto-Film Calella forma part de la Federació Catalana de Cineclubs i compta amb el suport de l'Ajuntament de Calella

Per a més informació: cinema@fotofilmcalella.org

 

 

ATENCIÓ ENQUESTA: Si has assistit a alguna de les sessions del Cineclub Foto-Film Calella, t'agrairiem que omplissis la següent enquesta. Seran un parell de minuts i ens ajudaràs a millorar: Començar l'enquesta

 

Programació 2018*:

*El Cineclub Foto-Film Calella es reserva el dret a modificar i/o canviar les pel·lícules de la temporada si alguna causa major ho fes necessari.
 
3r - 4t trimestre 2018:
 • Descarrega't el programa en PDF

 • Dijous 27 de setembre 2018

  Records des de Fukushima
  Una jove alemanya fa amistat amb una dona gran japonesa durant un tour per la regió de Fukushima, una zona afectada pel terratrèmol de l’any 2011 al Japó. Marie (Rosalie Thomas) ha decidit viatjar d'Alemanya a Fukushima per canviar la seva vida. Amb el seu treball a l'organització Clowns4Help espera portar una mica d'esperança als supervivents del desastre nuclear. Aviat veu que no està capacitada per fer més suportable la tragèdia dels afectats. Però en lloc de fugir decideix quedar-se amb l’esquerpa anciana Satomi (Kaori Momoi), l'última geisha de Fukushima que va decidir tornar a casa en ruïnes a l'antiga zona d'exclusió. Dues dones totalment diferents però que, cadascuna a la seva manera, estan atrapades en el passat i han d'aprendre a alliberar-se de la culpa i de la càrrega dels records.

   

  Dijous 11 d'octubre 2018

  The Party
  The Party és una comèdia de comèdia negra britànica de 2017 escrita i dirigida per Sally Potter. La pel·lícula presenta un conjunt de sol set actors: Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Emily Mortimer, Cherry Jones, Cillian Murphy, Kristin Scott Thomas i Timothy Spall.

   

  Dijous, 15 de novembre 2018

  L’Ordre Diví
  Suïssa, el país dels referèndums, enviarà com a candidata a l'Oscar en llengua estrangera un film sobre la lluita pel sufragi femení en aquest país. L'ordre diví explica una història emmarcada en la reivindicació sufragista, que es va aconseguir a Suïssa l'any 1971.

  Dirigit per Petra Volpe, L'ordre diví es va estrenar al Tribeca Film Festival, on va guanyar diversos premis. La pel·lícula ha estat vista per més de 300.000 persones, unes xifres elevades per al país helvètic. Aquest cap de setmana s'estrena a Alemanya, i aquesta tarda es projectarà als Estats Units.

   

  Dijous, 29 de novembre 2018

  VOC
  Projecció del VOC, la Mostra d'Audiovisual en Català 2018.

  Entrada gratuïta.

   

  Dijous, 27 de desembre 2018

  Foxtrot
  Un home i la seva dona afronten de manera diferent la mort del seu fill en el llunyà lloc militar en el qual estava destinat.

   

  Foto-Film Calella, juntament amb l'Ajuntament de Calella col·labora amb el Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema en Català creat recentment per l'Acadèmia del Cinema Català, així com també amb Cicle de Cinema Asiàtic, un projecte que té com objectiu apropar el cinema asiàtic d’autor als municipis de la província de Barcelona

  consulteu la programació completa al següent enllaç:

 • Descarrega't el programa en PDF

 • Consulteu preus, abonaments i horaris a la web del Cicle Gaudí www.ciclegaudi.cat